Contacteer ons

Herstel & onderhoud van alle fietsmerken en modellen

Bij de Fietserij kan je fietsen van alle merken en modellen op een professionele manier laten herstellen. Ook voor onderhoud van je trouwe ros kan je bij ons team terecht. Bovendien krijg je gratis een vervangfiets (rekening houdend met de beschikbaarheid).

Wat moet je weten?

  • Je kunt langskomen zonder een afspraak. Moet je even wachten, neem dan de tijd om onze werkplek in het unieke Cimorné-gebouw te ontdekken.
  • Wens je een afspraak? Dan kan je telefonisch contact opnemen op 053/71 13 00 of ons contacteren via het formulier.
  • We maken je fiets zo snel mogelijk rijklaar. We verwachten dus ook dat je herstelde fiets niet langer dan 10 dagen nà de overeengekomen datum wordt opgehaald. Is dit toch het geval, dan passen we de wettelijke regeling rond stallingsgeld toe.

Je fiets binnensteken voor fietsherstel of fietsonderhoud?

Ook welkom in het Fietspunt!

Wist je dat de Fietserij ook het fietspunt aan het station van Aalst uitbaat? Ook daar kan je terecht voor kleine herstellingen en je kan er gebruik maken van de ‘hersteldienst volgens thuiskomprincipe’.

Sociaal-economisch initiatief

De Fietserij is een project van Stroom vzw. Mensen, die om één of andere reden verminderde kansen hebben op de gewone arbeidsmarkt, worden tewerkgesteld onder toezicht van professionele begeleiders. Met dit project steun je dus ook een lokaal sociaal-economisch initiatief!